dimarts, 29 de març del 1983

Setmana Santa als Alps Suïssos

Setmana Santa als Alps Suïssos els dies 25,26,27,28 i 29 de març.

En Domingo Mortes i jo, hem decidim fer la travessa amb esquis de muntanya de l'Oberland als Alps Bernés. Així que divendres carretera i manta.
Dissabte al migdia arribem a Chamonix. Neva amb intensitat i anem a la fonda a sopar i esperar millor temps.
Diumenge marxem cap a Suïssa, arribem fins el final de la carretera de Grimselpass. El temps, sinó bo, aguanta be. Però segons un "natiu" del país diu que es millor tornar endarrere fins el poble de Munster i d'allí empalmar l'itinerari fins on volíem. De totes maneres com el desnivell es molt (uns 2.000m), decidim dormir per on puguem i l'endemà tirar amunt.
Dilluns fa molt mal temps i esta tapat, decidim pujar amb el telefèric de Fiesh fins l'Eggishorn i remuntar la glacera Concòrdia fins al refugi. L'aeri nomes arriba fins Kühboden on pugem en minuts, però aquí dalt el temps es diferent i hi ha molta boira. Desanimats tornem esquiant fins el cotxe. I cap Chamonix s'ha dit !.
Allí també esta tapat però la previsió sembla bona per demà al mati, així que preparem els estris per l'endemà baixar la Valle Blanche (telefèric Aguille du Midi 50FF per nomes pujar).
Dimarts continua el mal temps, sembla que seguira i empitjorara, així que tornem en 10h30' a Barcelona.
(i ja esta !!).